Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да почистя и смажа КАПСОЛОВАНИЯТ ......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До тук добре! Ама не поддава нищо нататък....ни турбината, ни ротора....!!??
    Attached Files
    sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
      Бладаря ти колега!
      Ще се пробвам първо да се преборя с моя, ако не мога, ще се вълползвам от добронамереността ти.
      Както се казва уикенда е време за размисъл и ТНТМ Пиши, ако нещата зациклят и да го пращам.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
        ......................П.П Навремето един колега от Русе имаше нужда от код за радиото,изпратих му моето барабар с кода,просто не ми беше необходимо...............
        със сигурност съм бил аз. търсих в личните, ама толкова отдавана.......

МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! още съм с него и си го слушам с кеф.........ще се радвам ако мога да съм полезен и аз някому!
        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
          Е който иска да си слага бушон.
          Замислете се защо в нито една марка автомобил няма предпазител в тази верига? Дали пък само италианците не са се сетили?
          То май никой не се е сетил.... освен нас де.
          Щот хората са го измислили да я караш тая кола 5-7 години и да си купиш нова.Втоя ред на мисли са можели да сложат термозащита която да предпазва транзисторите от прегряване и съответно изгаряне, но вероятно подобна екстра би била по скъпа от транзистора, пък и се предполага се че който може да си купи нова кола няма да седне да чопли транзистори и да раздвижва запекли втулки.Освен от продажба на коли печелят и от резервни части.Ако имахме нормален станадарт щяхме да си пием кафето в някой сервиз докато ни сменят дефектиралата част вместо да се гънем кат червеи под жабката.
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:25.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Така е, ама съм се хванал да го почистя и запецнах.

Как да извадя ротора..??!! Изглежда четките пречат...абе явно си има чалъм.
            Помагайте....
            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Щот хората са го измислили да я караш тая кола 5-7 години и да си купиш нова.Втоя ред на мисли са можели да сложат термозащита която да предпазва транзисторите от прегряване и съответно изгаряне, но вероятно подобна екстра би била по скъпа от транзистора, пък и се предполага се че който може да си купи нова кола няма да седне да чопли транзистори и да раздвижва запекли втулки.Освен от продажба на коли печелят и от резервни части.Ако имахме нормален станадарт щяхме да си пием кафето в някой сервиз докато ни сменят дефектиралата част вместо да се гънем кат червеи под жабката.
              Има си термозащита вътре.
              На мен не ми се пишеше надълго и на широко, ама ЕКОТРОНИК-а го е обяснил много подробно защо изгарят транзисторите и защо не помага бушона. Ако се чувстваш по-спокоен като си сложиш бушон там - никой не ти пречи.

ALFonsOlder - Кое точно искаш да почистиш та чак ще вадиш ротора? Струва ми се, че прекалено задълбаваш с това почистване. Ама все пак мотора е в твоите ръце не в моите и ти най-добре го усещаш как се движи.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

ами, иска ми се:
                да извадя ротора, за да почистя и смажа втулките.
                също и четките да огледам....

ама не виждам как!
                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                  Колега ALFonsOlder, имам един такъв перфектно работещ вентилатор и мога да ти го пратя по ЕКОНТ за твоя сметка, пари не му търся, разбирай правя ти подарък. Ако си навит - пиши ми на ЛС до къде да ти го доставя.
                  да знаете, dansguardian е пич, та дрънка

да кажа за протокола,
                  вентилаторът не се разглобява, не се почиства и не се смазва!
                  капсолован е. адски плътна е втулката и не поема никакви смазочни материали.
                  sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Working...
                  X